Adcover

Over Adcover

Adcover B.V. is een administratiekantoor met ongeveer 10 medewerkers. Het bedrijf is opgericht in 1977.
De naam Adcover staat voor ADministratie, COmputer, VERwerkt en geeft daarmee aan dat wij specialist zijn in het verzorgen van administratieve dienstverlening, waarbij wij ons het meest richten op het midden – en kleinbedrijf. Onze bedrijfsvoering kenmerkt zich door perfecte en korte lijnen, daarbij staat bij ons een persoonlijke benadering hoog in het vaandel.

Financiële administratie betekent voor ons meer dan puur boekhouding ofwel het ”enkel” vastleggen van historie. Deze vastleggingen vormen bij ons het uitgangspunt voor toekomstgerichte informatievoorzieningen. Hierbij denken wij aan het regelmatig informeren omtrent uw liquiditeitspositie. Indien naar wens informeren wij u per kwartaal omtrent uw exploitatiegegevens en – ontwikkelingen.

Wij hebben ervoor gekozen ons niet bij voorkeur per gewerkt uur te verhuren, maar tegen een van te voren afgesproken vast tarief, zodat u een duidelijk overzicht heeft van uw administratiekosten.

Wij zijn uw eerste aanspreekpunt op alle gebieden van uw onderneming, zoals fiscaliteit, arbeidsrecht, huurrecht, accountancy, etc. Daarnaast onderhouden wij goede contacten met diverse specialisten, daarbij kunt u denken aan notarissen, advocaten, fiscalisten, accountants en banken, om ruggespraak te kunnen houden en zonodig in te schakelen.

    Financiële hulp of advies nodig...?